ספגטי ביתי - איך מכינים ספגטי בבית?

נשאל על ידי: עידו ג
באופן כללי להכין ספגטי ביתי זה ממש קל.
רכיבים לבצק הם שמן, מים, כוס קמח, וחלמון הצהוב של הביצה.
מערבבים את הכל ולשים כ 10 דקות .
שמים במקרר לחצי שעה לשים שוב ומרדדים.
אפשר לחתוך את הבצק לבד או להעביר אותו במכונת ספגטי - עולה 400 שקלים בערך הדגם הידני.
אם שמים יותר חלמונים הבצק יותר עשיר בטעם.

בכל זאת ספגטי הוא מזון עניים שפותח באיטליה - ממש זול להכין ספגטי בידתי מדהים. קצת אימון ויש לכם ארוחה נפלאה.

פסטה ברוטב עגבניות
2 2 up
0 0 down
סגור X

טופס לקבלת ההטבה

שם ומשפחה

טלפון

עיר

דוא"ל